Carte de oaspeți

● dolniceanu rajac ( 23-June-2014, 8:56 pm )

        e-mail : dolniceanua@yahoo.it

Buna ziua, sunt fiica lui dolniceanu adrian constantin , as dori o explicatie in legatura cu conducta de apa. stiu ca parintii mei au facut cerere cu un an in urma dar dumneavoastra nu ati aprobat, din motive necunoscute as vrea sa stiu de ce,,,,, mi sa spus ca in 2013 inainte sa fiti ales primar ati fost acasa parintilor mei(dolniceanu) si leati promis ca in timp de 6 luni vor avea acest bran1sament la apa . ei vau votat dar in skimb dumneavoastra nu vati tinut promisiunea data, nu ca ma-s mira!!!!!!! oricum ei au rezolvat in un alt mod . au mers la RAJAC au cerut explicatii iar ei au raspun ca CONDUCTA de apa nu mai aprtine primariei si ca nu este nevoie de AUTORIZATIA acesteia. astept un raspuns pozitiv din partea d-vstra.


● amarandei romeo intrebare ( 15-January-2015, 6:18 pm )

        e-mail : amarandei59@yahoo.com

ma intreb ca un nestiutor din aceasta comuna ce se intimpla cu adevarat la noi in localitatea tiganasi.in seara de 14.01.2015 in zona noastra partea sesului nu am avut lumina stradala,iar in seara de 15 .01.2015 la fel.stau si ma intreb oare noi nu platim impozite si alte datorii la fel ca cei ce locuiesc in centrul comunei?ori poate noi facem parte din comuna victoria.nu credeam ca o sa ajungem inapoi la ceausescu dar cu actualul guvern este ori si ce posibil.


● DNA lauda si minciuna ( 9-March-2015, 9:02 am )

        e-mail : lincolnA@yahoocom

atention,atention!!!!!!!!!!!!!va previn,curg f multi bani pe linga!!!!!!!!!activitati si lucrari nefacute.atentie sporita!!!!!becul rosu sa aprins deja.


● amarandei romeo felicitari ( 14-April-2015, 7:00 am )

        e-mail : amarandei59@yahoo.com

adevarul este ca s-au facut multe realizari in comuna.avem platforma de gunoi finalizata,avem bloc locuinte izolat avem atelier de construire de geamuri si usi termopane .deci s-au realizat multe nu?doar pe hirtie.banii unde au disparut oare?este vorba despre vreo 20.000mii euro?i-mi raspunde primaria tiganasi ce a facut ce acest miliard de lei?


● ana ( 21-May-2015, 7:10 pm )

buna ziua, ma numesc ANA si sunt arhivar, va contactez pentru a av preveni in cazul in care vi se propune reorganizarea arhivei primariei de catre Dl Furdui Florin in calitate de reprezentat al firmelor
II FURDUI FLORIN
INDROSTAR
VICTOR BABES
, sau alte denumiri cu sediul social in PRUNDUL BARGAULUI sau Bistrita NASAUD strada 1 MAI ori VICTOR BABES - sa refuzati oferta deoarece sunt total neprofedionisti, alcoolici si nu reprecta legislatia in vigoare,Nomenclatorul arhivistic.
Va spun aceste lucruri deoarece eu am colaborat cu dansii la SONA si o lucrare de 400 de U.A. a intins pe parcursul a 6 luni.Pentru mai multe detalii a ti putea comtacta primaria SONA din judetul ALBA
cu stima
Ana


● DNA ( 24-June-2015, 11:42 am )

        e-mail : DNA@yahoo.ro

popii sint la mare cautare de catre primari,se dau bani cu nemiluita catre biserici,acesti bani dati de catre primarii sint bani publici si ar trebui folositi in interesul cetateanului ....au gasit acesti primari prioritara sa fie biserica pt ca slaba conceptie a celor batrini ca biserica este in toate si ca stie el popa ce face,uitind sau nestiind ca prin popa acel primar are un interes personal............EL,cetateanul pina la urma va ramine cu buza umflata pt ca nu va vedea nimic nici de la primar,nici de la popa.................biserica ortodoxa este un stat in stat,ea nu plateste mai nimic.sint f multe de facut in aceasta comuna,suma este imensa care se da pt biserici.acesti bani putind fi folositi in alte scopuri utile cetateanului.nu toti cetatenii comunei sint ortodoxi si atunci ne intrebam de ce contributia noastra baneasca ajunge si pe la biserici????primarul daca se crede vrednic de a stringe voturi ar trebui sa nu se foloseasca de biserica.sa nu ne folosim de naivitatea celor batrini.


● DNA ( 24-June-2015, 6:22 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.ro

nu va apucati sa semnati adeziuni pt psd,cred-ca ati observat ca este cel mai mare partid de corupti,ati observat deasemenea ca fac legi numai pt ei.in frunte cu plagiatorul,mincinosul,coruptul si vinzatorul de ponta vom ajunge sa traim ca popoarele africane.nu ofera locuri de munca dar stiu sa emita taxe si impozite pt ca nu mai au bani pt furat.asati acest partid de comunisti sa se autodistruga singur,nu va aduceti aportul la sustinerea hotilor,mafiotilor psd.cu o mina va dat iar cu alte 10 miini va ia inapoi.fiti mai destepti decit acesti pradatori de tara.


● DNA ( 24-June-2015, 7:21 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.ro

ati luat-o in fund cu ponta vostru.daca ala(ponta) este un nenorocit de plagiator,mincinos,pervers pt ce l-ati votat????aveti aceleasi calitati ca el????acum v-ati dat seama cit de imputit este tonta si inca ceva!!!!!nu credeti intotdeauna ca ceea ce spune primarul este si bun!!!!el isi apara interesele lui personale ,noi.voi,sintem liberi in a gindi.incercati sa fiti conectati la evenimentele zilnice care se petrec in politica romaneasca fara a va mai fi ghid,,primarul,,!!!!!


● DNA ( 24-June-2015, 8:05 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.ro

Victor Ponta este infantil politic, economic şi social. Acesta nu are capacitatea de aprecia gravitatea termenilor pe care îi foloseşte şi a ideilor aberante emise privind situaţii politice şi istorice. Victor Ponta a comparat România cu Germania lui Hitler. Numai cine nu este sănătos la cap ori nu are capacitatea de a înţelege, poate face astfel de afirmaţii care pot aduce mari daune României.

Victor Ponta a atacat pe Cancelarul Germanei şi alte ţări europene. A atacat Statele Unite şi promovează axa china-Rusia. Victor Ponta are un comportament şi limbaj specific politrucului de partid de tip comunist, “pentru oameni”, limbaj format la şcoala vechilor politruci. Victor Ponta are multe calităţi specifice politrucului. Dacă-i dăm jos îmbrăcăminte falsă de politruc, avem de a face cu un golan, cu un imatur, cu un mincinos, plagiator, adept al cultului personalităţii, un personaj fără caracter, antieuropean, antiamerican, prochinez şi prorus, anti- NATO, făra pregătire economică, cu o pregătire juridică deformată, fără morală, fără viziune economică, financiară şi de dezvoltare, fără capacitate de sinteză, incult filozofic-politic, plagiator, viclean, toate fiind vicii mulate pe vârsta sa de 40 de ani de către, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Dan Voiculescu, etc. Victor Ponta susţine, FURTUL şi HOTIA, în România şi pe baronii locali. Victor Ponta a devenit speranţa de eliberare a puşcăriaşilor, a infractorilor.


● DNA ( 24-June-2015, 8:09 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.ro

poti sa faci parte dintr-un partid ca acesta numit psd?????? doar daca ai insusirile timpitului care inca mai este in fruntea acestui partid.


● DNA ( 18-August-2015, 8:42 am )

        e-mail : DNA@yahoo.ro

laudabil ca ati pus la dispozitia si in interesul cetateanului acest site al comunei tiganasi,ma intreb acum ca daca tot ati facut acest lucru macar vreo unul dintre capii primariei il si citeste??!!!oricum pt a face o pagina pe internet deasemenea ea trebuie si intretinuta financiar (300 euro-1000 euro).deci prin urmare ar trebui ca interesul primariei sa fie f atent la cele scrise in acest site deoarece ii ajuta in munca de admnistratie a comunei.dupa o sarbatoare a comunei mai treceti si la treaba.de 2 zile este un ciine mort in fata lui matei ana si va faceti ca nu il vedeti!!!!! gata,aburii vinului,berii s-au imprastiat incit puteti vedea acel cadavru.o chestie!!!! daca si asa nu ati reusit sa stringeti ciini vagabonzi din comuna (pt care ati platit 180000000lei vechi)macar adunatii pe cei morti.nu stiu citi citesc acest site dar voi fi f aspru de a spune lucrurilor pe nume in ceea ce priveste primaria tiganasi.stiu ca la baza consiliului local stau consilierii psd si ca transpun in practica tot ce le spune seful de organizatie locala psd....sincer sa va spun acei consilieri sint un fel de ridicatori de mina pt a vota tot ce spune ,,zeus,,ei nu au opinie personala,nu au interes optional intre DA si NU,lor li-se impune.sint f multe de discutat in ceea ce priveste gospodarirea comunei,aceste lucruri vor veni pe parcurs,astept sa intram in febra alegerilor locale.mie unul nu imi plac zimbetele si vorbele mieroase spuse la timpul viitor.


● DNA ( 27-August-2015, 11:06 am )

        e-mail : DNA@yahoo.com

,,marea rectificare bugetara nationala ,, a adus si comunei tiganasi citiva bani,este o suma totusi de bagat in seama dar nu o veti gasi totalmente in bugetul primariei,ea dispare!!!!dar cautind-o pe undeva prin acte o suma f importanta o veti gasi la cheltuieli materiale!!!!!,,cheltuieli materiale,, din care va reiesi si ca biserica este mult mai importanta decit o biata sala de clasa inceputa la scoala din tiganasi!!!!!!ocultismul bate stiinta in conceptia celor care au propus si au si votat acele sume donate bisericilor din comuna...sint f curios ca cele 9000 lei pt combaterea inundatiilor unde vor fi plasate!!!!nu sint rau,sint realist dar daca totusi au fost niste bani de ce se imprastie aiurea si daca este sa fiu mai rautacios pot spune ca sint bune pt alegerile din 2016!! mai doresc ca daca cineva vrea sa se imbogateasca sa o faca cinstit,prin munca fizica,intelectuala dar sa fie cinstita.voi urmari f atent aceste cheltuieli stiu deja raspunsul!!!!dar cred ca pe linga alti bani care s-au dus pe apa simbetei sa nu aiba si astia aceeasi soarta.in aceasta hora nu joaca nimeni singur si fiecare va avea cite o firimitura.ATENTIE somnul natiunii naste monstrii.luati pozitie fata de banul public care trebuie cheltuit pt comunitate,sint banii dvs din taxe si impozite.sa nu ne ascundem sau sa ne facem ca nu vedem.primaria este o institutie a statului care este intretinuta din banii contribuabilor si de aceea aveti dreptul de a sti cum se cheltuieste banul dvs.ei,cei pusi in frunte sint obligati sa va dea orice informatie.asa-i ca sinteti mindri ca sinteti paziti de o gramada de ciini vagabonzi!!!!????? macar sa vedem si noi 3-4 ciini strinsi de primarie si ne bucuram ca acei 3-4 ciini au costat 18000lei!!!!!!!!!sint f multe probleme dar importante in tiganasi sint bisericile si ,,cheltuielile materiale,,.unii vad ,,mari,, realizari,eu nu le vad ca fiind ,,marete,,vrajeala multa si .....zimbete.


● DNA ( 27-August-2015, 11:10 am )

        e-mail : DNA@yahoo.com

erata......contribuabililor-a se citi corect,undeva in text...........netul a fost de vina ,functioneaza aiurea.


● DNA ( 6-September-2015, 5:01 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.com

succese marete ale echipei de fotbal care merge din infringere in infrigere in ultimul meci disputat au ,,invins,, cu 2-5 !!!!!!!! da...spicul-?????? =2-5.la inceputul campionatului cred-ca si mourinho ar fi fost mai retinut in declaratii,noul antrenor ne promitea ca echipa va merge din succes in succes pt ca i se va insufla alta tactica.daaaaa,rezultatele sint pe masura:3 meciuri,3 infringeri........nu imi creste mie moralul prin declaratii pompoase dar ar fi bine ca unii sa mai fie cu picioarele pe pamint..cu 150 de milioane se putea face ceva util comunitatii.mai avem un record!!!!! cu 180 de milioane s-au strins 7 ciini!!!!!!!nu va suparati dragi administratori locali,totul este ok si lumea chiar este,, multumita,,!!!!!inca ceva.......nu va obligat nimeni sa aveti posturi de conducere asa ca daca sinteti masculi suportati si criticile,nu toata lumea ,,zimbeste,,sau unge cu vorbe,,mieroase,,asa zisele ,,realizari,,


● DNA Spune-ti parerea ! ( 10-November-2015, 1:26 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.com

intrati aici si spune-ti parerea !
https://www.facebook.com/Primari a-Tiganasi-1709795079248977/


● m c apatie ( 12-January-2016, 7:50 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.com

mamaaa.cita liniste !!!!!!! tot sa ai asa locuitori in comuna !!! dezinteresul cetateanului aduce liniste admnistratiei !!!putini,f putini stiu de acest site deschis,oricum actiunea este laudabila dar parca mai interesant ar fi sa vezi si unele pareri ale acestei lumi tacute...pt mine inca nu totul este perfect,exista multe chestii care au ramas la stadiul de promisiuni...in acest an vor fi 2 campanii electorale,motiv pt care vom incerca sa putem gasi un alt om,alte proiecte si bineinteles ca promisiunile sa nu se ascunda dupa un ,,zimbet,, sau ridicat din umeri.nu m-am impacat in acesti ani cu f multe ,,pomeni,, facute,cred ca prioritar ar fi fost mai intii comunitatea pt ca ea isi plateste taxele si impozitele si apoi distractiile si pomenile.stiu din anii trecuti ca se incep lucrari care sa se termine abia dupa vreo 3 mandate !!!! rog ca cei inca existenti in exercitiul functiunii sa nu ia in nume de rau venirea acestor campanii electorale,asta este legea !!!! din 4 in 4 ani alegem primul gospodar al comunei..deocamdata este o introducere dar si o mica avertizare de a nu se calca pe bec incalcind legea...


● mihai pareri ( 2-April-2016, 6:30 pm )

        e-mail : DNA@yahoo.com

mai scriu in speranta ca totusi aceste rinduri vor fi citite si totodata de a ridica niste semnale de alarma...imi pare nespus de rau ca o ceata de consilieri mi-au sarit in cap pt ca am dorit ca cetateanul din tiganasi sa beneficieze de niste servicii,este indreptatit ca acest cetatean sa aiba totusi un confort.deasemenea imi pare rau ca unii consilieri datorita servilismului,supusului dar de a da bine si in fata primarului nu contribuie la ceea ce vrea cetateanul....mi-as fi dorit niste consilieri cu simt de raspundere fata de banul public dar si in luarea deciziilor in folosul comunitatii,dupa 4 ani pot spune ca unii si-au urmarit unele interese personale,s-au lipit de primar datorita faptului ca ei aveau un obiectiv de rezolvat.nu pot lauda acesti 4 ani ca au fost iesiti din comun,au fost f multe alunecari si derapaje,sint f multe de rezolvat dar datorita faptului ca consiliul local eminamente este in proportie de 99,9% pesedist toti cinta aceeasi melodie care este dictata...as recomanda actualului primar sa priveasca cu proprii ochi toate situatiile pt ca ceea ce ii ofera consilierii psd sint doar niste arogante,nepasari si infrumusetari de fatada a comunitatii noastre.mi-as permite sa aduc aminte ca si ceausescu se baza pe spusele consilierilor,ministrilor si era dus de nas cu acele realizari exceptionale ale poporului roman,adevarata realitate a romaniei lui ceausescu era alta,poporul nu a mai rabdat si l-a mazilit.as renunta la asemenea consilieri care in mintea lor vin cu ideea de a-si rezolva unele probleme personale.mai dau credinta si primarului ca nu vrea opozitie dar opozitia este f buna pt ca imi arata totusi greselile...sper sa nu fiu vazut ca o persoana non-grata pt unii ci trebuie luata in consideratie orice opinie a fiecarui cetatean...este democratie,libertatea cuvintului si a exprimarii imi este garantata de constitutia romaniei.


● mihai opinie ( 17-April-2016, 11:28 am )

rog sa dispara acele tablouri de prin birouri,cancelarii pt ca acest cult al personalitatii se practica pe timpul lui ceausescu,,in general toti tiranii comunisti s-au folosit de chipul lor pt ca acesti tirani sufereau de o boala numita paranoie.mi-se pare firesc ca daca intru intr-o incapere a unei institutii nu as dori sa fiu stresat de acele tablouri ,,personale,,ale,,conducatorului iubit,,ambalajul arata binisor dar cind desfacem acel ambalaj se poarte constata ca interiorul este c-am ,,sticat,,


● mihai opinie ( 17-April-2016, 7:20 pm )

erata.....calculatorul mi-a jucat feste......se poarte constata,se va citi ,,se poate constata,,.............stricat,se va citi ,,stricat,,.....multumesc pt intelegere.


● Lenoi Drumul nepăsării ( 18-April-2016, 11:30 am )

        e-mail : Harion@yahoo.com


● mihai ( 17-May-2016, 11:13 am )

as dori ca cetatenii comunei mele TIGANASI sa nu fie luati de fraieri de acest actual primar,nu va uitati la bomboanele lui otravite pe care le arunca acum,ma refer la pietris pe drumuri,la pavele prin satul cirniceni.................sint lucrari pe care le putea face pina acum,nu va lasati manipulati de acea lopata de pietris sau alte lucrari,daca 4 ani nu va bagat in seama lasati-l sa plece,nu avem nevoie numai de campanii electorale ca el sa se apuce de munca,sa faca ceva pt oameni...cum el va uitat 4 ani,uitati-l si dvs multi ani de acum inainte,,,el se va lauda ca a reusit sa va pacaleasca iarasi ......uitati-va la oamenii ascunsi care stau in spatele lui,la gasca de interese pe care el le asigura prioritati si avantaje.nu fiti copii,maturitatea trebuie sa fie pe primul loc,,inainte de a vota faceti o radiografie a celor 4 ani care au trecut.


● Ana Cumpar ( 23-August-2016, 6:18 am )

        e-mail : zah.catalin@icloud.com

Cumpar teren agricol cu actele in regula in satul Carniceni Comuna Tiganasi intre 5 -15 Hectare (Ne parcelat) trimiteti un Mail la zah.catalin@icloud.com sau sunati la Nr 0742 / 343088 Va Multumesc


● MaryMJ http://marymarkova.com/ ( 16-December-2016, 1:27 am )

        e-mail : marymarkova@gmail.com

Hello! My name is MaryMarkova, our compane need to advertise on your website. What is your prices? Thank you. Best regards, Mary.


● KennethAdaro http://faw.kz/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2379 ( 1-February-2017, 7:52 pm )

        e-mail : fmfres@world-many.ru

да смеюсь я, смеюсь

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Могу это доказать. здесь

Прошу прощения, что вмешался... Я разбираюсь в этом вопросе. Давайте обсудим. Пишите здесь или в PM. здесь

Какой полезный вопрос здесь

всем советую глянуть здесь

В этом что-то есть. Понятно, спасибо за объяснение. здесь


● JorgeEvics ( 14-February-2017, 12:35 am )

        e-mail : wedfrwer@mail.ru

9 смотреть порно видео букиной дек. 2015 г. - Смотреть Порно Видео Светлана Букина Порно VK бесплатное HD смотреть.


● OswaldoMit ( 5-March-2017, 10:35 am )

        e-mail : oswaldofon@mail.ru

Hello.
I need to contact admin.
Thank you.Adauga


Adaugati urmatorul cod:   bd4e9

Curs Valutar

Prognoza Meteo